A Tankcsapda csak azért is koncertezik
Kult hvg.hu 2020. július. 31. 09:44

A Tankcsapda csak azért is koncertezik

Ötszáz fő alatti rendezvényeket fognak tartani.

Teljes joggal írta ki a Facebookra a Tankcsapda, hogy a koncertjeikre a jegyek tényleg csak korlátozott számban lesznek kaphatók.

A kormány csütörtöki bejelentése nyomán augusztus 15. után sem lehet ötszáz fő feletti rendezvényeket tartani, így a nagyobb koncertek, fesztiválok elmaradnak. A Tankcsapda a helyzetet azzal kerüli meg, hogy 500 fő alatti koncerteket hirdetett meg. A Facebook-posztjuk szerint eddig tizenhat helyszínen lépnek fel, de azt írják, a dátumok még bővülnek.

Megjött a Tankcsapda új száma, amelyben „mindenki megkapja a magáét"

A debreceni zenekar volt az egyetlen, amely autós koncerteket tarthatott májusban, még a veszélyhelyzet ideje alatt, emiatt sokan kritizálták őket. Most kijött az új számuk, amelyről azt mondták: olyan cunamit indít majd el, mint a koncertek híre.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Címkék
Müller Péter Sziámi: Ne hülyéskedj, ez a gyerekem, aki megnőtt
Kult Csatlós Hanna - Ká Zoltán 2020. augusztus. 11. 20:15

Müller Péter Sziámi: Ne hülyéskedj, ez a gyerekem, aki megnőtt

Müller Péter Sziámi akkor látta utoljára ilyen üresnek a Hajógyárit, amikor 1993-ban terepszemlézett az első Diákszigethez. Most, hogy elmaradt a Sziget fesztivál, a sátrak, koncerthelyszínek és a Nagyszínpad hűlt helyén idéztük meg az első bulik szellemét. Kiderült, hogyan lobbizott az akkori főpolgármester Demszky Gábornál, majd időt ugrottunk, és a járványveszély alatt felgyülemlett kreatív energiákról meg a raktárkoncertekről is szót ejtettünk.