Súlyos állapotban fekszik kórházban Benkő László
Élet+Stílus hvg.hu 2020. augusztus. 01. 11:24

Súlyos állapotban fekszik kórházban Benkő László

A zenésztársai szerint már alig észlel valamit a külvilágból.

Benkő László életéért küzdenek az orvosok a Blikk cikke szerint. Az Omega billentyűsénél több mint három évvel ezelőtt kezdődtek az egészségügyi problémák. Megküzdött a rákkal, nemrég pedig belső vérzéssel került kórházba.

Most ismét kórházban fekszik, a zenésztársai szerint az állapota súlyos.

Kóbor János, a zenekar énekese a Borsnak azt mondta, Benkő László állandó felügyelet és kezelés alatt áll, az állapota válságos, a külvilágból egyre kevesebbet észlel.

Benkő fia, Balázs is megerősítette a lap információit. Azt mondta, egyik intézményből viszi a másikba az apját, aki jelenleg az egyik budapesti kórház belgyógyászatán fekszik.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Müller Péter Sziámi: Ne hülyéskedj, ez a gyerekem, aki megnőtt
Kult Csatlós Hanna - Ká Zoltán 2020. augusztus. 11. 20:15

Müller Péter Sziámi: Ne hülyéskedj, ez a gyerekem, aki megnőtt

Müller Péter Sziámi akkor látta utoljára ilyen üresnek a Hajógyárit, amikor 1993-ban terepszemlézett az első Diákszigethez. Most, hogy elmaradt a Sziget fesztivál, a sátrak, koncerthelyszínek és a Nagyszínpad hűlt helyén idéztük meg az első bulik szellemét. Kiderült, hogyan lobbizott az akkori főpolgármester Demszky Gábornál, majd időt ugrottunk, és a járványveszély alatt felgyülemlett kreatív energiákról meg a raktárkoncertekről is szót ejtettünk.