2017. március. 13. 17:17 Utolsó frissítés: 2019. július. 10. 15:34 BrandChannel

HVG BrandChannel

A BrandChannel a HVG Kiadó Zrt. speciális terméke, egyfajta mini márkablog, amely lehetőséget biztosít partnereinknek arra, hogy olvasóink számára releváns tartalmaikat a hvg.hu hírfolyamában, nyitóoldalán, rovataiban közzétegyék, megosszák.

A létrehozott tartalmak egy dedikált landing page-en, márkázott gyűjtőoldalon is elérhetővé válnak, valamint a hvg.hu desktop, mobil és tablet platformjain is megjelennek.

A több megjelenésből (1 év alatt legalább 12 cikk) álló márkacsatornákra BrandChannel Partnereink lentebb elhelyezett logóira kattintva talál példákat.

BrandContent megoldásunk alkalmankénti, kampányszerű márkamegjelenést tesz lehetővé, hosszabb távú elköteleződés nélkül – ezekből az alkalmi natív cikkekből itt olvashat példákat.

Legújabb márkázott tartalmi szolgáltatásunk az ún. BrandSite, a megbízó igényei szerint kialakított, teljesen egyedi dizájnnal és egyedi tartalommal felépített weboldal, amely különlegesen hatékony megjelenést tesz lehetővé – lásd például a Sanofi Magne B6 „Nyárból stresszbe” márkaoldalát.

A BrandChannel, BrandContent és BrandSite oldalakon elhelyezett tartalmak partnereink megbízásából, a HVG BrandLab produkciójában készülnek, előállításukban és szerkesztésükben a hvg.hu szerkesztősége nem vesz részt. A HVG BrandLab a HVG Kiadó Zrt. natív és márkázott tartalmi megoldásokat kínáló egysége, munkáját a hvg.hu és a HVG hetilapok szerkesztőségétől függetlenül végzi.

További információk és médiaajánlat: [email protected]

BrandChannel Partnereink:

Magyar Országos Közjegyzői Kamara

Így kaphat kártérítést, ha késik a gép, vagy eltűnik a poggyász

Több százezer forintos kártérítés is járhat annak, akinek a repülőgépe legalább három órát késett, vagy törölték a járatát, esetleg elveszett vagy megrongálódott a feladott csomagja. Ám ha mégsem akar kompenzálni a légitársaság, erre egy fizetési meghagyással, Dániát kivéve, az egész EU-ban rá lehet kényszeríteni.

HVG Extra A Nő

Téves az a szemlélet, hogy a gyerekesek boldogok, a gyermektelenek pedig boldogtalanok

A legmélyebb magánügyünk, életünk egyik legintimebb szelete. Mégis szinte állandó a társadalmi nyomás, az elvárás: a nő arra született, hogy anyává váljon. A Nők gyermek nélkül című interjúkötetben 18 nő történetét olvashatjuk – a könyvből most Singer Magdolna, író, újságíró, hospice- és gyásztanácsadó ajánlásának egy részletét közöljük.

HVG Extra A Nő

Van, aki azt hiszi, azért nincs gyerek, mert nem akarsz az életedben teret engedni neki

A legmélyebb magánügyünk, életünk egyik legintimebb szelete. Mégis szinte állandó a társadalmi nyomás, az elvárás: a nő arra született, hogy anyává váljon. A Nők gyermek nélkül című interjúkötetben 18 nő történetét olvashatjuk – a könyvből most Bocskor Bíborka énekesnő szerkesztett történetét közöljük.

Ford Magyarország

Gyerek a fedélzeten!

Ha már egy gyerek is utazik az autóban, jóval több dologra kell odafigyelni, mintha egyedül, utas nélkül autóznánk. Szakembert kérdeztünk arról, mire ügyeljünk ilyenkor, legyen szó városi, szaladgálós kisautóról vagy nagycsaládok számára is ideális, nagyobb modellről.

HVG Extra A Nő

Szülők nyomás alatt - így szabadulj a szabadságtól!

Régen minden jobb volt. Ja, nem. Régen egy csomó dolog nehezebb volt, de az talán igaz, hogy szülőként egyszerűbb lehetett az élet. A kisebb, hagyományait őrző közösségekben már kora gyerekkorától tanulta mindenki a szülőség koreográfiáját, a gyerekszülés, gondozás, nevelés kötött, évtizedeken (századokon) át érvényes lépéseit. Ma miben élünk?

Jobline.hu

Telefon vs. személyes interjú – Előnyök és hátrányok

Az álláskeresés során valószínű két interjútípussal találkozhatunk: a személyes és a telefonos interjúval. Minden formának megvan a maga előnye és hátránya, és a jelölteknek tisztában kell ezekkel lenniük, hogy maximalizálják a siker esélyét.

HVG Extra A Nő

Aktívan felejteni - hogyan építsük fel az önbizalmunkat válás után?

Vannak pillanatok az életben, amikor elég nehéz elképzelni, hogy a tükörbe nézve újra (vagy először életünkben) egy boldog, de legalábbis kiegyensúlyozott embert fogunk viszontlátni – és azok mi leszünk. Ilyen végtelennek tűnő pillanattá nyúlhat a válás utáni időszak, amelyből egyéni ütemben, de vissza lehet térni az önszeretet valóságának talajára. Ehhez adunk segítő tippeket.

Invitech

Bárány vagy vihar? Amit a felhőbiztonságról tudni érdemes!

A felhőben működő informatikai rendszereket éppolyan támadások érik, mint a saját hálózatokat: koncentráltabban érkeznek ugyan a fenyegetések, mert nagyobb zsákmánnyal kecsegtetnek, de nagyobb az erőforrás is a védelemre, így a bizalmon múlik a választásunk, és persze azt is fontos tudnunk, hogy melyik országba kerülnek az adataink. A Trend FM és az Invitech Üzlet a felhőben című májusi konferenciájának legfontosabb tapasztalatait gyűjtöttük össze.

HVG Extra A Nő

„Sok szempontból nagyon szégyellős vagyok” - interjú Balsai Mónival

A Liza, a rókatündér főszerepével vált ismertté, de számos HBO-s sorozatban is élvezhetjük a játékát. Szélsőségesen különböző karaktereket tud magára ölteni, miközben a jelenléte egy-egy szerepben következetesen ugyanolyan erős. A Társas játék című sorozatban, a Válótársakban, a Terápia utolsó szériájában vagy Till Attila Tiszta szívvel című filmjében is kihozza a karakterekből a maximumot. Ujj Mészáros Károly legújabb filmjében, az X – A rendszerből törölve című thrillerben, amelyet tavaly novemberben mutattak be, ismét főszerepet kapott. Színpadon a Budaörsi Latinovits Színházban és a Centrál Színházban látható. A Centrálban a Delila előtt beszélgettünk vele.

Takarék Csoport

Tévedés, hogy a Balaton-parti nyaralók tulajdonosai jártak a legjobban

Bár továbbra is a magyar tenger mellett vásárolhatunk a legdrágábban ingatlant, a kiemelt üdülőkörzetek közül 2018-ban az előző évhez képest a Velencei-tó és a Vértes körzetében lévő nyaralók ára is jobban nőtt – derül ki a TAKARÉK Index elemzéséből.