Duma Aktuál: Orbán a maszk alatt is "knightriderezik", csak nem látjuk
hvg360 HVG360 2020. május. 22. 19:00

Duma Aktuál: Orbán a maszk alatt is "knightriderezik", csak nem látjuk

A koronavírus miatt most fokozott figyelem irányul a 65 fölötti korosztályra, a Duma Aktuál is tartja magát ehhez. Kovács András Péter összeszedte, a hírességek közül kik járnak a veszélyeztetett korban, de az is kiderül, hogy miért veszélyes maszkot viselni egy humoros műsorban.

Koronavírus-világjárvány

Már meghaladja az ötmilliót a koronavírussal megfertőzöttek száma a világon, és több mint háromszázezren vesztették életüket a betegség miatt, a járvány gazdasági hatásai pedig felbecsülhetetlenek. A járvány terjedése már több országban lassul, több helyen elkezdték enyhíteni a korlátozásokat, Igyekszünk mindenről tájékoztatni olvasóinkat, tartson velünk, olvassa cikksorozatunkat.

Duma Aktuál a hvg360-on

A Duma Aktuál csapata az elmúlt két hónapban még otthonról készített műsor, de legutóbb már a Dumaszínházból jelentkeztek, igaz közönség nélkül. Akkor Ceglédi Zoltán összeszedte, milyen sok bonyolult szabály van a járvány miatt.
A Dumaszínház közéleti műsorának friss epizódjait továbbra is a hvg360-on láthatják először.

Koronavírus-világjárvány
A sorozat további cikkei
Egy jó augusztusi keddért már ölik egymást - így indul újra a hazai vendéglátás
Gazdaság Gyükeri Mercédesz 2020. május. 31. 11:30

Egy jó augusztusi keddért már ölik egymást - így indul újra a hazai vendéglátás

Majdnem három hónap kényszerszünet után újranyitott Budapest talán legismertebb vendéglátóhelye, a New York kávéház. Egy ilyen bizonytalan helyzetben azonban éppen ez jelenti az igazi kockázatot – vallja Kőrössy Zoltán, a patinás kávéházon kívül több szállodát és rendezvényhelyszínt üzemeltető Eventrend alapító-tulajdonosa, akivel az ünnepélyes megnyitó után beszélgettünk. Szó esett arról, mire számítanak a nyáron, és kiderült, mitől tartanak leginkább a wellnesshotelekbe visszatérő vendégek.