Stream360: Stingtől Ben Stillerig mesélik el sztárok a legvadabb drogos sztorijaikat
hvg360 HVG360 2020. május. 21. 17:30

Stream360: Stingtől Ben Stillerig mesélik el sztárok a legvadabb drogos sztorijaikat

LSD-s tripeket mutat be egy dokumentumfilm a Netflixen, a cári Oroszországban eszmélhetünk rá a girl powerre az HBO GO-n és erős mondatok mentén, mégis humorosan nézhetünk szembe az örökbefogadás nehézségeivel az Apple TV+-on. Ez a hvg360 heti streaming ajánlója.

Stream360

A koronavírus-járvány miatt, a hollywoodi stúdióktól a kereskedelmi tévékig, mindenki a netre költözteti a tartalmait, ahol már eddig is nagy volt a verseny. Mostantól hetente segítünk rendet vágni a mérhetetlen mennyiségű mozgókép között, Kovács Gellért Filmszerész a streamingszolgáltatók kínálatából ajánl sorozatokat és filmeket a hvg360-on.

Az előző adásból kiderült, az Ez minden, amit tudok újabb érvet hozott amellett, hogy az HBO hetente hozza sorozatai új részeit. Közben saját lánya készített rendhagyó dokumentumfilmet egy egykori hollywoodi sztárról, a Whiplash rendezője pedig újra elmerül a jazz világában.

Egy jó augusztusi keddért már ölik egymást - így indul újra a hazai vendéglátás
Gazdaság Gyükeri Mercédesz 2020. május. 31. 11:30

Egy jó augusztusi keddért már ölik egymást - így indul újra a hazai vendéglátás

Majdnem három hónap kényszerszünet után újranyitott Budapest talán legismertebb vendéglátóhelye, a New York kávéház. Egy ilyen bizonytalan helyzetben azonban éppen ez jelenti az igazi kockázatot – vallja Kőrössy Zoltán, a patinás kávéházon kívül több szállodát és rendezvényhelyszínt üzemeltető Eventrend alapító-tulajdonosa, akivel az ünnepélyes megnyitó után beszélgettünk. Szó esett arról, mire számítanak a nyáron, és kiderült, mitől tartanak leginkább a wellnesshotelekbe visszatérő vendégek.